Сайт на сграда с интерактивна карта Монтевидео Апартмънтс

интерактивна карта

Сайт на новопостроена сграда с интерактивна карта Монтевидео Апартмънтс

За наш клиент, голяма строителна компания създадохме сайт на новопостроена сграда. Сайта включва интерактивна карта на сградата и отделните етажи на които е представена информация за конструктивните характеристики на сградата и отделните апартаменти, разпределения и наличности

Сайтът е изграден върху системата WordPress и е с изцяло респонзив /адаптивен/ дизайн което позволява да се визуализира еднакво добре на устройства с най-различна резолюция – десктоп и мобилни. Дизайна е уникален, създаден изцяло за проекта и специфичните му особености.

След направената органична оптимизация сайта зарежда значително по-бързо /под 1 сек./ при зареждане на сайта от български сървър и под 4 сек. при зареждане от отдалечен сървър. Оптимизирахме мултимедийните файлове и и компресирахме съдържанието на сайта. Оптимизирахме CSS, HTML и Javascript кода за по-добро позициониране на сайта в търсачките. Постигнахме резултати над 80/100 за мобилни и декстоп устройства при тестване на сайта в Google PageSpeed Insights.

Използвани технологии

програмни технологии