Корпоративен сайт на Каламарис Груп Тотал Фасилити Мениджмънт

корпоративен сайт

Корпоративен сайт на Каламарис Груп Тотал Фасилити Мениджмънт

За наш клиент, Каламарис Груп Тотал Фасилити Мениджмънт създадохме изцяло нов корпоративен сайт, отразяващ по модерен и впечатляващ начин корпоративната идентичност на компанията.

Сайтът е изграден върху системата WordPress и е с изцяло респонзив /адаптивен/ дизайн което позволява да се визуализира еднакво добре на устройства с най-различна резолюция – десктоп и мобилни. Дизайна на сайта е уникален, разработен специално за целите на проекта. Заданието включваше и изработка на лендинг страница представяща всички страни от бизнеса на компанията.

Направихме вътрешна SEO оптимизация за за по-добро потребителско изживяване и отлично представяне на сайта в класациите на търсачките. След направената органична оптимизация сайта зарежда значително по-бързо /под 1 сек./ при зареждане на сайта от български сървър и под 4 сек. при зареждане от отдалечен сървър. Оптимизирахме мултимедийните файлове и и компресирахме съдържанието на сайта. Оптимизирахме CSS, HTML и Javascript кода за по-добро позициониране на сайта в търсачките. Постигнахме резултати над 80/100 за мобилни и декстоп устройства при тестване на сайта в Google PageSpeed Insights.

Използвани технологии

програмни технологии