Уникален дизайн

Огромен избор от безплатни и платени темплейти. Уникална визия и дизайн!

 

1

Лесен контрол над съдържанието

Лесен и интуитивен административен панел изцяло на български език.

Изцяло отзивчив /responsive/ дизайн

Нашите е-магазини се визуализират еднакво добре на всички устройства – РС, таблет, смартфон.

Цена за изработка на електронен магазин – необходимата инвестиция!

Онлайн търговията навлиза все по-дълбоко в нашия живот. В качеството си на потребители ние все по-често посягаме към клавиатурата и мишката при избор и покупка на стоки и услуги. Всеки уважаващ себе си бизнес поддържа освен традиционните търговски площи и онлайн присъствие във виртуалното пространство чрез своя уеб сайт и електронен магазин. Изграждането и поддръжката на онлайн магазин е многократно по-изгодна инвестиция отколкото изграждането и поддръжката на традиционен такъв, но ако искаме да имаме функционален и работещ електронен магазин трябва да се съобразим с редица фактори, като към каква аудитория ще бъде насочен продукта ни – българска или многоезична, какви продукти ще предлагаме, какви системи за разплащане бихме искали да вградим, какви инструменти за менажиране желаем и редица други функционалности които да превърнат вашия електронен магазин в мощна и печеливша система за онлайн търговия. Техническото изграждане на онлайн магазина се съпътства от редица не по-малко важни процеси като оптимизация и поддръжка, поддържане на присъствие в социалните мрежи, които спомагат за по-доброто позициониране на магазина в класациите на виртуалните търсачки – Google, Bing, Yahoo и др., което от своя страна ни дава предимство пред конкурентните сайтове.

Съобразявайки се с изброените фактори и отчитайки най-новите тенденции във виртуалната търговия ние създадохме нашите пакетни цени за изработка на онлайн магазин:

Super Shop

лв.1550
  • Включва пакет Base Shop+

  • чавка   Обработка и въвеждане на съдържание; чавка   Обработка на продуктови изображения; чавка   Многоезичност на сайта*; чавка   Интегриране на системи за разплащане – кредитни и дебитни карти, ePay, PayPal; чавка   Създаване на фирмени профили в социалните мрежи /Facebook, Twitter, Google+/; чавка   Регистрация в Google Maps; чавка   Създаване на връзки от и към сайта в социалните мрежи.
  • *студиото предлага квалифициран превод на текстовете в сайта на английски и немски език, срещу допълнително заплащане.
  •  

Към всички пакети могат да се добавят допълнителни опции и функционалности според изискванията на клиента срещу допълнително заплащане по договаряне. Цената се определя след предоставяне на информация за параметрите и изискванията на възложителя.

Договор за изработка – поемането на поръчка за изработка на онлайн магазин се оформя с договор по образец с приложена техническа и ценова оферта съдържаща подробно описание на договорените параметри. Заплащането се извършва по банков път след издаване на фактура за извършените услуги. След потвърждаване на плащането, на клиента се предоставят всички потребителски имена и пароли за достъп до административния панел на сайта и базите данни заедно с техническата документация по поръчката. Към всички пакети е включено въвеждащо онлайн обучение и първоначален инструктаж за работа с административния панел на сайта.

Наши проекти

Не се притеснявайте

Чувствайте се свободни да ни пишете по-всяко време! Ние ще отговорим своевременно на всичките ви въпроси.