Изработка на онлайн магазин

Качествени онлайн магазини на конкурентни цени

изработка на онлайн магазин Изработка на онлайн магазин

Живеем във време в което с натискане на няколко клавиша получаваме достъп до огромно количество стоки от всякакъв вид. В интернет можем да си закупим от комплект игли за шиене до луксозен имот за десетки милиони долари. Яхти, самолети и какво ли още на – на практика всичко. Все по-вече хора се обръщат към онлайн търговията защото не им се налага да се блъскат в натоварения трафик, да търсят места по паркинги или да се редят по опашки. Пазаруваш лесно и удобно от дивана във всекидневната си. Все по-голяма част от потребителите преди да направят покупка сверяват цените на продуктите които желаят да закупят в интернет. Всички големи вериги магазини или търговци поддържат освен стандартните си магазини и търговски площи и онлайн магазини.

Предимства и недостатъци

Изработката и поддръжката на един онлайн магазин е несравнимо по-малка инвестиция в сравнение с изграждането и поддръжката на стандартен магазин. Броя на потенциалните онлайн клиенти в същото време е много по-голям от колкото физическите такива които ще посетят традиционния ви магазин. Онлайн клиента не е ограничен от разстояние, работно време, държавни граници и всички други ограничения на битовото ни ежедневие. Клиентите могат да посетят вашия онлайн магазин по всяко време на денонощието.

Делът на онлайн търговията ще продължи да расте с бързи темпове и това важи с още по-голяма сила за развиващите се пазари като българския.

Да пренебрегне онлайн пазарното присъствие за един бизнес означава да се обрече на застой и западане. Междувременно конкуренцията ще се е възползвала от този пазар и ще е стигнала до много по-голям брой потребител.Това от своя страна ще доведе рано или късно до загуба на позиции и на традиционния пазар. Който си създаде по-рано позиции, история и добра търговска репутация във виртуалното пространство  – той ще продава и по-вече.

онлайн магазин платформи

Ние, от студио за уеб-дизайн D-Soft

използваме за изработка на онлайн магазин доказани в световен мащаб, водещи платформи с отворен код като Magento, OpenCart, PrestaShop, WooCommerce и др., на чиято база можем да изградим вашия онлайн магазин, съгласно най-новите тенденции и изисквания в уеб дизайна и онлайн търговията.

Системи за разплащане

всеки онлайн магазин който разработваме, поддържат responsive /отзивчив/ дизайн, може да бъде многоезичен и да се интегрират с всички актуални методи и системи за онлайн магазин системи за разплащане разплащане – кредитни и дебитни карти, ePay, PayPal, Google Wallet и др.

Посетете секция ЦЕНИ на нашия уеб сайт за да се запознаете с актуалните ни цени за изработка на онлайн магазини.

Свържи се с нас.
Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящия ви уеб проект.