Изработка на сайтове от студио D-Soft

Вижте кои сме ние

Изработка на сайтове

Здравейте, казвам се Драгомир Емилов и съм управител на Студио за уеб дизайн D-Soft. Студиото е специализирано в изработка на сайтове и онлайн магазини, уеб дизайн, техническа поддръжка и SEO оптимизация.

Живеем във века на информационните технологии в който най-ценния капитал е информацията. Никога до сега в историята на човешката цивилизация информацията не е била толкова достъпна и същевременно толкова необятна. За да стигне до нас тази информация трябва да бъде организирана по съдържание в съответните WEB-портали, фирмени и информационни сайтове, лични блогове, онлайн магазини, каталози, социални мрежи и много други.

Все по-вече хора се обръщат към интернет при извършване на своите покупки било за да потърсят и съпоставят информация за цените на търсените стоки, техните качества, производители и прочие, или директно да осъществят онлайн покупка възползвайки се от удобството да пазаруват от дома си, спестявайки време и нерви от досадните обиколки по множество магазини.

Всяка фирма, обществена организация или личност в стремежа си да стигнат до масовия потребител рано или късно се сблъсква с необходимостта да присъства във виртуалното пространство – с особена сила това важи за бизнеса. Най-добрия начин за това е изграждането на собствен уеб сайт в зависимост от конкретните нужди на съответната фирма, организация или личност в който да представим на потенциалните потребители нашия бизнес, идеи и цели.

Ние, от студио за WEB-дизайн D-Soft ви предлагаме цялостни решения за изграждане на вашия фирмен сайт, личен блог, онлайн магазин или каталог, индивидуален подход към всеки клиент при дефиниране на потребностите му, дизайн и изработка на лого и корпоративна идентичност, SEO оптимизация /бързо намиране и високо класиране уеб сайта в най-известните търсачки  Google, Bing, Yahoo/.

При изработка на сайтове ние използваме най-добрите и доказали се платформи за управление на съдържанието /CMS/, като WordPress , Drupal, Magento и др. Изработваме сайтове и по индивидуални проекти.

Избирайки нас, вие получавате:

%

Уникална визия и дизайн!

%

Лесен контрол над съдържанието

%

SEO - търсачките харесват нашите сайтове

%

Индивидуален подход и коректност