ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Всичко необходимо за стартиране на вашия сайт

ДИЗАЙН И ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ

Вашият сайт е лицето на вашия бизнес. Когато хората чуят за вас, първото нещо, което ще направят е да ви потърсят в Google. Какво става след това?

Ще могат ли да ви намерят?

Над 70% от интернет потребителите проверяват резултатите в търсачките до 3-та страница – някои по-упорити до 4-та или 5-та, в най-добрия случай. Когато даден потребител се приземи на първа страница в Google, ще открие ли там вашия бизнес? Ако сайта ви зарежда бавно, или не се зарежда добре на мобилни устройства? Или просто не изглежда добре, какво говори това за вас и бизнеса ви?

Сайтовете, които създавам изглеждат модерно и професионално и са лесни за навигация. Те работят еднакво добре, както на мобилните телефони, така и на десктоп устройства с Ultra HD резолюция. Това е задължително условие в тези дни за добро класиране в търсачките.

Искате сайта ви да се отличава от останалите, да изглежда винаги актуално и в крак с времето? Да отразява най-точно активите на вашия бизнес? Попаднали сте на точното място. 

Дизайн и изработка на уеб сайт
Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Модерни, изчистени и ясни сайтове.

Изчистения и лесен за навигация уеб сайт продава повече продукти, на повече клиенти. Хората искат да намерят бързо и лесно необходимата им информация.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Индивидуален дизайн

Всеки бизнес е различен и има различни нужди. Ще разработим за вас уникален уеб сайт, който ще покаже индивидуалните страни на бизнеса ви и ще го открои от останалите.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Responsive /адаптивен/ дизайн

Всички мои сайтове са с responsive дизайн, което означава, че ще се визуализират еднакво добре на мобилни телефони, таблети, лаптоп или десктоп устройства. Сайта ви ще изглеждат професионално, в крак с технологиите.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

SEO Friendly

Създадените от мен сайтове са с оптимизирана структура и съдържание. За целите на SEO използвам най-добрите модули и само позволени и етични /бели/ техники за оптимизация.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Сигурност

В сайтовете които изработвам внедрявам най-актуалните инструменти за сигурност, които ви гарантират максимална защита от хакери. Аз работя с най-добрите хостинг доставчици в България и света. Дори сайта ви да бъде хакнат, той може лесно да бъде възстановен с автоматичните бекъпи, които ригулярно се създават. Всичко това гарантира 99% up-time работа на сайта ви.

Дизайн и изработка на уеб сайт 6

ПОДДРЪЖКА НА САЙТ

След като вашият сайт е създаден и работи, той все пак има нужда и от техническа поддръжка. Нищо сътворено от човешкия ум и ръце не е съвършено. Инсталиране на актуализации, отсраняване на бъгове, замяна на остарели модули, мониторинг, оптимзиране на скороста на зареждане, корекции в кода. Ние винаги сме тук и ще ви помогнем. Можете да изберете един от нашите планове за абонаментна поддръжка. Можете да поискате еднократни услуги или просто ни се обадете, когато имате нужда от помощ.

Дизайн и изработка на уеб сайт 7

ОБУЧЕНИЕ

След като сайта ви е изработен и стартиран, ще проведем обучение за работа с администратевния панел на сайта ви. Така вие ще можете да правите промени във всеки един аспект от съдържанието, да добавяте и променяте текстове, снимки, видео и др. Също така ще получите достъп до видео уроци, които винаги ще можете да гледате когато ви е необходимо.

Дизайн и изработка на уеб сайт 7

ЕЖЕДНЕВНИ АКТУАЛИЗАЦИИ И АРХИВИ

Ние актуализираме и архивираме сайтовете които поддържаме непрекъснато. Можете да бъдете сигурни, че всички необходими актуализации касаещи сигурността на сайта ви ще бъдат инсталирани своевременно. Това ви гарантира гладка работа на сайта и максимална сигурност.

Дизайн и изработка на уеб сайт 7

НЕПРЕКЪСНАТ МОНИТОРИНГ

Дори когато сайта ви е построен с използване на най-добрите практики в бранша е важно да се следи за подозрителни действия около него. Хакерски атаки, злонамерена конкуренция, всякакви опити за нерегламентиран достъп са само част от опасностите на които е изложен. Ние ще получим автоматичен доклад за всеки опит за пробив във сигурността на сайта ви. Дори нещо да се обърка, ние ще възстановим сайта ви към последното резервно копие.

Дизайн и изработка на уеб сайт 7

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Ако сте забравили нещо или не сте сигурни в това което правите, ние сме на един имейл разстояние. Обадете ни се или ни пишете, ние ще ви върнем отговор в рамките на 24 часа, с методически указания как да разрешите проблема или техническа помощ.

Дизайн и изработка на уеб сайт 7

ПРОМЕНИ В СЪДЪРЖАНИЕТО

В зависимост от договорения план за техническа поддръжка вие ще получите опция за промени по съдържанието – ежедневно, ежеседмично или ежемесечно. Базовия абонаментен план който предлагаме включва ежедневен мониторинг, инсталиране на актуализации на софтуера и промени по съдържанието веднъж седмично или по-рядко – цена 50 лв./месец.

Search Engine Optimisation (SEO)

Какво е SEO?

SEO е абревиатура от Search Engine Optimization. Представлява съвкупност от действия и похвати чиято цел е да се постигне възможно най-благоприятно позициониране и класиране на вашия уеб сайт в органичните резултати от търсенето в интернет търсачките като Google, Bing и YahooПравилната и етична оптимизация е от ключово значение за трайното и стабилно позициониране на вашия сайт на челни места в класациите на търсачките. Основният фактор за добро класиране на даден сайт в Google винаги е бил и ще си остане качественото и добре структурирано съдържание.

Избирайки нашите услуги вие ще постигнете точно това – сайта ви ще има качествено, добре структурирано и уникално съдържание. При оптимизиране на сайта ви ние винаги правим проучване на ключовите думи, конкурентните сайтове и техническите аспекти на сайта ви с цел изготвяне на индивидуална стратегия, основана на всички налични възможности.

Оптимизацията може да включва технически подобрения /оптимизиране скороста на зареждане/, работа по съдържанието, линк билдинг, както и разнообразни маркетингови кампании в зависимост от конкурентната среда и целите които сме си поставили.

SEO
Дизайн и изработка на уеб сайт 1

SEO консултации

Заедно ще определим вашите SEO цели и ще разработим реалистична стратегия за постигането им. Всяка SEO стратегия е уникална за индивидуалния клиент. Всеки бизнес и респективно сайт си имат своите уникални черти и специфики на развитие.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Технически одит

Извършване на технически одит на сайта, за да се гарантира, че търсачките могат да откриват, обхождат и индексират страниците ви с цел максимална видимост.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Подбор на ключови думи и проучване на пазара

Проучването на пазара и конкурентната среда и подбора на правилните ключови думи са от решаващо значение за изготвянето на правилна SEO стратегия. Ние ще създадем реалистична прогноза за възможностите за развитие в рамките на вашия пазар. Реализирането на една SEO стратегия е дългосрочна инвестиция и цели трайно позициониране на сайта ви във вашия пазарен сегмент.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Link Building

Линк билдинга е остаряла терминология за онлайн маркетинг. Той често се забравя или не му се отдава достатъчно значение, познания и време, но добрите връзки са все още основен критерий при класиране на сайтовете. Днес „линк билдинга“ е цялостна маркетингова стратегия, обхващаща създаване на връзки в референтни сайтове, онлайн реклама, създаване на присъствие в социалните мрежи, чиято крайна цел е да накара хората да говорят за вашата марка.

Дизайн и изработка на уеб сайт 1

Pay Per Click (PPC) Management /Плащане на клик/

Paid search маркетинга или казано по друг начин рекламните кампании в Google и социалните мрежи са най-бързият и най-контролируем начин да представите вашия бизнес пред хората, които търсят вашите продукти или услуги. Тъй като плащате само за качествен трафик вие можете да определяте много прецизно бюджета си и възвращаемоста на инвестициите в реклама е много голяма. При реклама на сайта в  Google и Facebook вие плащате цена на клик върху рекламата си.  Ние ще прецизираме рекламите ви да се показват по строго определени ключови думи и изрази, по геолокация и целеви възрастови групи, както и други приложими критерии.  По този начин постигаме привличане само на качествен трафик към сайта ви и оптимизираме максимално рекламните ви кампании.

КАК РАБОТИМ?
Етапи на работа
Дизайн и изработка на уеб сайт 17

Свържи се нас

Обадете ни се, пишете ни имейл или попълнете искането за оферта, като опишете подробно проекта си или характера на услугите от които се нуждаете.

Какво става, ако все още не разполагам с дизайн?

Не се притеснявайте. Много клиенти предпочитат да се доверят на мен за разработка на дизайна на сайта им. Просто ми изпратете списък на страниците, под-страниците и категориите (включително на продукти, ако е електронен магазин), характеристики на дизайна, и функциите които желаете да бъдат вградени (например потребителска форма за контакт, интерактивна карта, начини за разплащане, блог и т.н.). След това посочете 3 от любимите си уеб сайтове и какви елементи от техния дизайн бихте желали да използвате. Това обикновено е достатъчно, за да ми помогне да започна.

Дизайн и изработка на уеб сайт 18

Консултация

Кратък разговор по телефон, Skype или имейл са напълно достатъчни за да се договорим и уточним параметрите на съвместната ни работа.

Дизайн и изработка на уеб сайт 19

Оферта и цена

След като ни предоставите необходимата информация, в рамките на 24 часа ние ще ви изготвим и изпратим подробна техническа и ценова оферта  и срок за изпълнението и.

Имате ли фиксирани цени за услугите?
Всеки проект е индивидуален сам за себе си? Цените за изработка на сайт се формират на база сложност на изпълнение на даден проект, неговата големина и на база това, количеството вложен труд в него. Ценовата ставка на час вложен труд с която работя е 30 лв./час.

Примерни цени за дизайн и изработка на уеб сайт на фирма с презентационен характер, до 5 страници – Изработка на Начална страница с индивидуален дизайн – 100 лв.; изработка на основните страници /4бр./ в т. ч. страница „За контакт“ и запълването им със съдържание – 30 лв./страница, общо – 120 лв., домейн и хостинг за 6 месеца – 30 лв.

Крайна цена за клиента  – 250 лв.

Дизайн и изработка на уеб сайт 20

Планиране

След като договорим всички аспекти по проекта, следва да ни изпратите всички необходими материали за изработка на сайта – съдържание (лого, текстове, изображения, банери, видео), проект за дизайн (ако имате такъв), скици и др. Срока за реализиране на проекта е предварително упоменат в офертата която сте получили и обикновено е не по-малко от 10 работни дни. Срока започва да тече след като получа всички необходими материали които сме уточнили и авансовото плащане е постъпило по сметката на студиото.

Възможно ли е сайта ми да бъде завършен по-рано от предварителния разчет?
Срещу допълнително заплащане проекта ви може да бъде завършен по-рано от срока по предварителни разчети, но това трябва да бъде съобразено с големината и сложноста на изпълнение на сайта, както и натовареноста на изпълнителя. Всеки такъв случай следва да се разглежда индивидуално и по необходимост.
Дизайн и изработка на уеб сайт 21

Плащане

За да започнем работа по проекта е необходимо да преведете по банковата ни сметка аванс в размер на 50% от договорената сума. След приключване на проекта се заплащат останалите 50% от договорената сума. За всеки разход издаваме фактура.

Дизайн и изработка на уеб сайт 22

Първоначален етап на разработка

В началния етап на разработка изграждаме проекта за сайта ви в наша среда и на наш сървър. На този етап вие ще имате достъп до предния край на сайта и ще виждате в реално време развитието на дизайна и промените по него.

Дизайн и изработка на уеб сайт 23

Тестване

В процеса на разработка тестваме сайта с актуалните версии на най-известните браузъри в техните десктоп варианти, в това число Apple (Safari), Google (Chrome), Microsoft (Internet Explorer / Edge) и Mozilla Firefox, както и на мобилните им аналози.

Дизайн и изработка на уеб сайт 24

Корекции

На този етап ние поддържаме непрекъснато обратна връзка с вас и при необходимост нанасяме корекции по дизайна докато не останете 100% удовлетворени от крайния резултат.

Възможни ли са ревизии по дизайна след като вече е бил одобрен?
След като веднъж сте одобрили дизайна или детайли от него и след това желаете да бъдат извършени корекции се начислява допълнителен труд който се заплаща по общата часова ставка – 30 лв./час, извън договореното първоначално възнаграждение.
Дизайн и изработка на уеб сайт 25

Стартиране на сайта в реална среда

След като приключим проекта и той бъде одобрен от вас, ние ще ви издадем фактура за останалата част от договорената сума и допълнителните разходи (ако има такива). След като сумата постъпи по банковата сметка на студиото, ще преместим сайта в реална среда, на ваш сървър/хостинг доставчик.

Обадете ни се!
Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящия ви уеб проект.