Дизайн и изработка на лого

Дизайн и изработка на лого дизайн и изработка на лого

Всяка уважаваща себе си фирма, организация или институция притежава лого с което се идентифицира пред своите клиенти и партньори. Примерите за това са много – вездесъщата ябълка на Apple или прозореца на Microsoft, пингвинчето на Linux, трилъчата звезда на Мерцедес и много други. Логото е основен елемент от корпоративния стил на всяка компания и представлява стилизирано изображение на наименованието и/или дейността на фирмата съдържащо в себе си шрифт, графично изображение или комбинация от двете. То служи за идентификация, популяризиране и утвърждаване на фирмата, търговската марка или организацията в обществото и стопанската област в която желае да се развива и налага.

Логото трябва да е стилно, запомнящо се, лесно разпознаваемо и преди всичко разбира се уникално. То трябва да се възпроизвежда лесно върху рекламни материали като започнем от визитки, химикали и календари и стигнем до рекламни пана, билбордове, интерактивни реклами и др.

Какво предлагаме ние?

лого отметка  Концептуален проект дизайн и изработка на лого след уточняване на всички детайли и изискванията свързани с вашия корпоративен стил;

лого отметка  Консултация и корекции на детайлите на лого дизайна при необходимост, съобразно вашите изисквания;

лого отметка  Изработка на вашето лого във векторен и растерен формат с високо качество и предоставяне на преносим носител – CD/DVD или флаш драйв, заедно с цялата налична документация съдържаща информация за използваните параметри и цветови режими.

лого отметка  Редизайн на лого – преработка, допълване и корекция на изработено вече лого.

Колко ще струва изработката на вашето лого?

подробна информация за цените за изработка на лого може да видите в секция ЦЕНИ на нашия сайт.

Как да поръчате вашето лого?

свържете се с нас на посочените телефон и имейл или чрез контактната ни форма.

Освен изработка на лого, ние можем да ви предложим изработка на висококачествени статични и анимирани банери за вашия уеб сайт.

Свържи се с нас.
Очакваме с нетърпение да обсъдим предстоящия ви уеб проект.